A természetes szépség

A Fillzen Beauty alkalmazási területe olyan kozmetikusok, testkezelők, masszőrök, és a szépségszakmában tevékenykedő egyéb szakemberek számára ajánlott, akik érdeklődnek a természetes szépségápolás iránt.
A szépészeti kezelések kiegészítésére, hatásfokuk növelésére ajánljuk termékeinket, külső-belső alkalmazásra egyaránt.

Mivel a Fillzen termékek olyan magas minőségű élelmiszernek minősülő termékek, melyek természetes anyagokból készülnek és allergénmentesek, így a közvetlen fogyasztás mellett arc és testkezelések alapanyagaiként is tökéletes felhasználási területet nyújtanak.

Arckezelések

Kezelhető testrészek: arc, nyak, dekoltázs, szemkörnyék

A termékek képesek visszaadni a bőr tökéletes állapotát, az arcot látványosan feszesebbé, a bőrt egyenletesebb tónusúvá, rugalmassá, bársonyossá, feszesebbé tenni.

Segítségükkel üde, fiatal arcbőr varázsolható, visszafordítható az évek múlása.

A Fillzen termékek különböző pakolásként alkalmazva kiválóan alkalmasak a bőr feszesítésére. A feszesítő hatás a Fillzen Kollagén személyre szabottan megválasztott mennyiségben történő fogyasztásával fokozható!

Testkezelések

Kezelhető testrészek: comb elől-hátul, fenék, has, kar

A termékek anti-aging hatásúak, a testkezelések során komoly eredmény érhető el a narancsbőr csökkentésében és a bőr textúrájának megváltoztatásában.

A Fillzen termékek testkezelésekben való alkalmazásával lehetővé válik a különböző kozmetikai hibák korrekciója, a feszesítés, a kondicionálás, és a megfelelő állapot fenntartása. Tökéletes kiegészítője minden gépi alakformáló kúrának és fogyókúrának. Segíti a terhességi és nyúlási csíkok csökkenését.